Ben je ZZP-er en worstel je met de teksten van je website?

Je hebt een website, maar is die eigenlijk wel goed genoeg? Geen idee, maar je bent in ieder geval niet tevreden.

Onzeker zijn over je eigen webteksten, dat overkomt de beste. Het is nou eenmaal moeilijk om objectief te zijn over jezelf. Je staat zo dicht op je schilderij dat je niet meer het hele plaatje ziet.

Een objectieve derde kan je helpen om de hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je teksten krijgen richting. Dat levert een overtuigende website op!

 

Mijn klanten zijn bezorgd of ze wel goed genoeg geschreven hebben. Maar ik kan ze vaak geruststellen. Het gaat er volgens mij niet om of alles precies volgens de regeltjes is, maar of je stem authentiek is.

Als je je tekst leest, hoor je dan iemand tegen je praten? Als dat niet zo is, dan help ik je om je tekst te herformuleren. Ook belangrijk is wát je vertelt. Heeft je tekst een eenduidige boodschap? Als je deze fundamentele dingen  aanpakt, wordt je tekst veel overtuigender.

Mijn advies is: pluk laaghangend fruit.
Maak een grote verbeterslag met een paar simpele ingrepen !

 

Heb je vragen?

Bel me op 06-14 26 02 80 of stuur me een mail.

Mensen die met mij in zee gaan, krijgen een mini-coachingstraject

Mijn kritische vragen maken twijfels concreet die  onbewust aan het werk zijn. Je moet dus ook zelf aan het werk.
Uiteindelijk levert dat de duidelijkheid op die je zoekt.

Je loopt steeds in hetzelfde kringetje rond. Door een websitereview van TekstOnline krijg je nieuwe ideeën waar je verder mee kunt.

Klant

Share This