Heeft je organisatie behoefte aan een flexibele (web)redacteur?

Kleinere organisaties hebben vaak maar één communicatiemedewerker, al dan niet parttime. Een freelance communicatiemedewerker op afstand is dan een uitkomst. Een webredacteur die flexibel inzetbaar is wanneer het jou uitkomt.

Incidenteel

…via een strippenkaart

Iemand die even snel kan inspringen als de vaste communicatiemedewerker met vakantie- of ziekteverlof is. Het is fijn als er in die periode toch een persbericht de deur uit kan, en dat de website bijgehouden wordt.
Het tarief voor een strippenkaart is 450 euro voor 10 uur.

Voor en tijdens de collecteweek van het Reumafonds hebben we ondersteuning gehad van freelance schrijfster Wendelien Vos. Zij heeft voor ons vlotte, prettig leesbare persberichten geschreven over persoonlijke ervaringen en motivatie voor het collecteren voor de reumabestrijding gericht op lokale media. Een zeer ervaren tekstschrijver en fijne dame om mee samen te werken.

Colette Mulder

Reumafonds

Structureel

…via facturering op basis van uren

Het regelmatig uitbrengen van een nieuwsbrief is vaak lastig in te plannen voor een (parttime) communicatiemedewerker. Ook het schrijven van een jaarverslag is een klus die bovenop de reguliere taken komt. Die werkzaamheden uitbesteden geeft rust.
Mijn uurtarief ligt tussen de 40 en 60 euro, afhankelijk van de opdracht.


Voorbeeld:
voor een maandelijkse nieuwsbrief ben ik tussen de 8 en 12 uur kwijt. Hierbij inbegrepen is nieuwsgaring, overleg met communicatiemedewerker, tekstschrijven, interviews schrijven, tekstredactie, plaatsen op website en in mailsysteem.

Vragen over het inschakelen van een webredacteur op afstand?

Bel me op 06-14 26 02 80 of mail me.

Share This