Over mij

Wendelien Vos, webcontentspecialist voor het MKB

Toen ik in 2008 mijn baan op een communicatieafdeling  aan de wilgen hing, en voor mezelf begon,  had ik niet gedacht dat ik me zou specialiseren in promotionele teksten. Copywriter, ik? Ik houd helemaal niet van schreeuwerige reclame. Totdat ik in de gaten kreeg dat je een bedrijf ook goed kunt promoten zonder op te scheppen. Sterker nog. Dat reclametaal op websites niet werkt, omdat websitebezoekers op zoek zijn naar relevante informatie die hen verder helpt.

Webcontentspecialist

Dat ik me op het web zou storten lag daarentegen wel voor de hand. Een altijd veranderende opwindende omgeving, die me dwingt om ‘een leven lang te leren’. Heel vervelend, maar niet heus. En waarom ben ik dan een copywriter die zich webcontentspecialist noemt? Omdat ik me realiseer dat tekst maar één onderdeel is van webcontent. Er komt veel meer bij kijken: vormgeving, opmaak, illustraties etc. Daarom school ik me ook bij in zaken als ‘de kracht van het beeld’.

Naadje van de kous

De informatie die ik nodig heb, haal ik bij mijn opdrachtgevers. Zij zijn tenslotte de experts. Ongegeneerd vragen stellen, dat mag als je mensen interviewt. Heerlijk! Voor iemand zoals ik, die altijd het naadje van de kous wil weten, bestaat er niets leukers. Het voordeel van het voeren van gesprekken met een opdrachtgever is dat mijn teksten een persoonlijke touch krijgen. Dit in tegenstelling tot de meeste zakelijke websites die ik voornamelijk algemeen en vaag vind.

Website met personality

Als u mij inhuurt om uw website teksten te herschrijven, dan kunt u er zeker van zijn dat de ‘over ons’ pagina extra veel aandacht krijgt. Dit is een belangrijke pagina die door de meeste bezoekers gelezen wordt. Want je wilt tenslotte weten met wie je in zee gaat. Een website met een personality blijft beter hangen. En daar gaat het tenslotte om, in dit tijdperk van vluchtigheid en informatie-overload.

Een vraag over uw website?
Bel me op 06-14260280, of mail me.

 

 

Samenwerkingspartners

Barbara Kremers van Amylion, internetmarketingbureau in Utrecht
Marie-Louise Poels van E-mailstation, bureau voor e-mailings in Helden
Ingrid Vossen van Nota Bene Almere, tekstschrijfbureau in Almere
Robbert van den Heuvel van Heuvelmarketing, Inboundmarketingbureau in Nijmegen
Frank Langedijk van Langedijkontwerp, ontwerpbureau in Almere

Linkpartners
Bedrijvenuitalmere.nl

 

Over TekstOnline

TekstOnline helpt ZZP-ers en non-profitorganisaties om hun zakelijke teksten te verbeteren.

TekstOnline is opgericht door tekstschrijver/bedrijfsjournalist Wendelien Vos. Klanten omschrijven haar teksten als puntig, prettig leesbaar en to-the-point.

Drie redenen om uw webteksten te laten herschrijven

1. Stel de bouw van een hele nieuwe site nog een paar jaar uit.
2. Neem onmiddellijk een voorsprong op uw concurrenten.
3. Speel in op de laatste wijzigingen van Google.

Wilt u mij spreken?

036.545.2998
06.1426.0280
wendelien[at]TekstOnline[punt]nl