Diensten

Webteksten maken het verschil

MKB-Bedrijven laten massaal kansen liggen met hun website. Uw bedrijf toch niet?

Direct naar
Webteksten
Advies over online strategie

Professioneel uiterlijk van een site niet meer genoeg

Veel bedrijven investeren vooral in het uiterlijk van hun website. Toch neemt gemiddeld minder dan 1 op de 100 websitebezoekers de moeite om te reageren. Eén procent of minder! Deze teleurstellende resultaten geven aan dat alleen een mooi uiterlijk niet genoeg is. Het is het innerlijk, de webcontent, die het verschil maakt.

Verhoog de waarde van uw website

Laat content schrijven die relevant is voor uw bezoekers. Relevant voor bezoekers = relevant voor Google. Met een eenmalige investering in webtekst, stijgt uw site maand na maand in waarde. Want als de site eenmaal een goede basis heeft, dan blijven bezoekers toestromen. Dat is nog eens wat anders dan jaar in jaar uit te moeten investeren in Adwords!

Is het bovenstaande van toepassing op uw bedrijf? Of roept het vragen op? Bel Wendelien Vos op 06-14260280, of mail haar!

Webteksten

Lees meer over webteksten op maat, of bekijk hieronder eerst enkele speciale oplossingen.

Speciale oplossingen

– Analyse van websitestatistieken

Is er ruimte voor tekstuele verbetering van uw website? Dat weet u pas wanneer u inzicht heeft in hoe uw site ervoor staat. Welke pagina’s zijn succesvol, en zijn er mogelijkheden om het succes van die pagina’s uit te breiden? Het is daarom verstandig om eerst een analyse te laten maken van uw websitestatistieken.
Investering: €95,- ex BTW

– Verkooppagina verhoogt het rendement van verkoopgesprekken

Een doelgroepgerichte verkooppagina op uw website zorgt voor een integratie van offline en online communicatie. Benadert u een bepaalde branche? Dan moet u de suspects waarmee u een verkoopgesprek heeft gevoerd wel ‘warm houden’. Dat kan door ze te verwijzen naar een webpagina die speciaal voor hen geschreven is. Zo ondersteunt deze ‘verkooppagina’ op uw site uw offline acquisitie. Uw accountmanager zal u dankbaar zijn!

– Maak acquisitie makkelijker met contentmarketing

Is uw bedrijf gespecialiseerd in een bepaald onderwerp? Als u te weinig met uw expertise doet op uw website, laat u kansen liggen. Als bezoekers u als expert gaan zien, komt u eenvoudiger aan tafel bij potentiële klanten. U kunt uw expertise tonen door het geven van tips die u aanbiedt in artikelen of blogs. U kunt ook content weggeven in de vorm van een whitepaper weggeven in ruil voor een e-mailadres. Zo krijgt u een lijst van geïnteresseerde potentiële klanten.

Meer weten over de mogelijkheden?
Bel Wendelien op 06-14260280, of mail haar.

 

Advies over online strategie

Teveel online consultants beloven u gouden bergen als u hun dienst afneemt. Maar komt uw bedrijf echt wel op één te staan in de resultaten van Google? En zo ja, voor hoelang? Als dat maar een paar weken is, dan heeft de consultant z’n belofte waargemaakt, maar u heeft er helemaal niets aan. En is die hoge plaats voor het goede zoekwoord, of trekt uw site alleen maar de verkeerde bezoekers aan? Ook weer iets waar u niet wijzer van wordt.

Advies van TekstOnline helpt uw bedrijf ècht verder. Ik vraag door naar de doelen die u wilt bereiken, en baseer mijn voorstel daarop. Als de oplossing op dit moment niet in aangepaste webteksten ligt, dan ben ik daar eerlijk over. Daarbij: ik gun graag een opdracht aan een collega-specialist.

Een website is nooit af. Met kleine stapjes uw website verbeteren levert vaak meer op dan in één keer de hele site omgooien. Het loont de moeite om stap voor stap meetbare doelen te stellen. U houdt daardoor altijd overzicht op kosten en resultaat.

Vraag TekstOnline advies over de volgende stap voor uw website.
Of bel Wendelien op 06-14260280


Strippenkaart voor diverse schrijfwerkzaamheden

Met een strippenkaart zit u nooit verlegen om een tekstschrijver. Want er zijn regelmatig momenten waarop uw bedrijf teksten publiceert. Een bericht voor de website, een artikel in een vakblad, een folder, een mailing. Allemaal teksten die er onberispelijk uit moeten zien. Meer over de TekstOnline strippenkaart.
Investering: € 595,- ex BTW

 

Lees meer over de webteksten van TekstOnline

Over TekstOnline

TekstOnline helpt ZZP-ers en non-profitorganisaties om hun zakelijke teksten te verbeteren.

TekstOnline is opgericht door tekstschrijver/bedrijfsjournalist Wendelien Vos. Klanten omschrijven haar teksten als puntig, prettig leesbaar en to-the-point.

Drie redenen om uw webteksten te laten herschrijven

1. Stel de bouw van een hele nieuwe site nog een paar jaar uit.
2. Neem onmiddellijk een voorsprong op uw concurrenten.
3. Speel in op de laatste wijzigingen van Google.

Wilt u mij spreken?

036.545.2998
06.1426.0280
wendelien[at]TekstOnline[punt]nl