Voor wie

Bedrijven die meer rendement uit hun website willen halen

 

direct naar
Problemenvan MKB-bedrijven

Vrijwel ieder MKB-bedrijf worstelt met z’n website. Oogt de website wel professioneel genoeg? Waarom is het bezoekersaantal zo laag? Waarom krijgen we zo weinig reacties via de website? Levert de website eigenlijk wel wat op, of kost-ie alleen maar geld?

Een succesvolle website, het kan!

Een succesvolle website trekt de juiste bezoekers aan. De bezoekers blijven maar komen, maand na maand. Zonder blijvend te moeten adverteren.
Een succesvolle website wekt voldoende interesse bij de bezoeker. Zodat een prospect uw bedrijf de voorkeur geeft boven dat van de concurrent.
Ook uw website kan succesvol zijn!

Stop met worstelen met uw website

Het probleem bij zakelijke websites is niet zozeer het design. De meeste zakelijke websites zien er op het eerste gezicht prima uit. Maar wat ontbreekt is aandacht voor de inhoud, de webcontent. Het zijn de webteksten die bezoekers naar uw site trekken. Het zijn de webteksten die, samen met het design, bezoekers verleiden tot respons.

Professionele webcontent

Door een website te publiceren bent u eigenlijk  ‘uitgever’. Maar u hebt een bedrijf, geen uitgeverij! Wat u nodig hebt, is iemand die blijvend waarde toevoegt aan uw site. Een specialist die ook voldoende aandacht heeft voor zaken als combinatie tekst/beeld, overzichtelijke sitestructuur en informatiewaarde. Zodat uw online investeringen zichzelf gaan terugverdienen.

Bezoeker én zoekmachine blij

TekstOnline schrijft webteksten die zowel de zoekmachine als de bezoeker blij maken. De content is geschreven vanuit actuele inzichten in bezoekersgedrag. We zien onze opdrachtgever als een samenwerkingspartner. Met overzichtelijke stappen werken we naar een meetbaar resultaat toe.

Meer weten?
Bel Wendelien Vos op 06-14260280, of mail haar.

 

Drie voordelen van het inschakelen van TekstOnline

  1. lagere acquisitiekosten
  2. concurrentievoordeel door duidelijke branding
  3. hogere omzet door het makkelijker aantrekken van nieuwe klanten

 

Bekijk mijn diensten.

 

Problemen van MKB-bedrijven

Ik kom vaak problemen tegen die opgelost kunnen worden door online marketing. Kwalitatieve webteksten spelen daarbij een hoofdrol.

Koude acquisitie wordt steeds moeilijker
Directeur standbouwbedrijf
“We schakelen al jaren een bedrijf in dat onze acquisitie doet. De laatste tijd krijgen we signalen van het bureau dat het meer moeite kost om een afspraak voor een gesprek te regelen. Mensen ervaren de telefoontjes als storend. Maar hoe komen we dán bij potentiële klanten aan tafel?”

 

Bezoekers nemen niet de gewenste actie
Eigenaar webshop
“Mijn webshop trekt genoeg bezoekers, maar te weinig daarvan gaan over tot aankoop. Maar 2 van de 100 bezoekers koopt iets. Ik heb geen idee waaraan het ligt. Misschien doordat de teksten vrij persoonlijk zijn. Daarom twijfel ik juist om een tekstschrijver in te schakelen. Want ik ben bang dat er dan alleen maar gelikte reclamepraatjes op de site komen.”

 

Klantentrouw te laag door grote concurrentie
Accountmanager administratiekantoor
“In onze markt is veel concurrentie. Het lukt ons goed om met advertenties in huis-aan-huisbladen particulieren te werven voor belastingaangiftes. Vooral in het begin investeren we veel tijd in ze. We brengen hun hele administratie op orde, en zorgen dat ze belastinggeld terugkrijgen. Maar na een paar jaar zien ze een advertentie van een ander, die misschien net iets goedkoper is. Weg zijn ze. Kunnen we weer opnieuw beginnen met werven!”

Onnodige klachten kosten veel tijd
Directeur drukkerij
“We hebben een prachtig systeem waarmee onze  klanten hun drukwerk online kunnen bestellen. Ik krijg helaas regelmatig klachten dat klanten het verkeerde drukwerk hebben gekregen. Na enig uitzoekwerk blijkt meestal dat ze iets verkeerd hebben ingevuld. Toch is de tekst volgens mij heel duidelijk. Een heel vervelende ervaring voor de klant. Maar ook voor mij, want het kost me handenvol tijd en geld.”

 

Bestaande markt is opgedroogd
Directeur bureau geluid- en lichttechniek
“We hebben jarenlang goed kunnen leven van ons bestaande netwerk. Dat is nu voorzien, dus moeten we een nieuwe markt aanboren. We moeten alle zeilen bijzetten, ook online. Met die 100 bezoekers per maand redden we het niet. We krijgen nauwelijks reacties op onze site.”

Wat kan TekstOnline doen in uw specifieke situatie?
Vraag het Wendelien. Of bel 06-14260280!

 

 

 

 

 


 

Over TekstOnline

TekstOnline helpt ZZP-ers en non-profitorganisaties om hun zakelijke teksten te verbeteren.

TekstOnline is opgericht door tekstschrijver/bedrijfsjournalist Wendelien Vos. Klanten omschrijven haar teksten als puntig, prettig leesbaar en to-the-point.

Drie redenen om uw webteksten te laten herschrijven

1. Stel de bouw van een hele nieuwe site nog een paar jaar uit.
2. Neem onmiddellijk een voorsprong op uw concurrenten.
3. Speel in op de laatste wijzigingen van Google.

Wilt u mij spreken?

036.545.2998
06.1426.0280
wendelien[at]TekstOnline[punt]nl