Wat klanten over Tekst Online zeggen

De afgelopen jaren heeft Wendelien vol overgave aan onze nieuwsbrieven en jaarverslagen gewerkt. Het naadje van de kous willen weten en vasthoudendheid kenmerken haar werkwijze. En altijd met de lezer als uitgangspunt.

Jan-Philip Korthals Altes

Cliëntenbelang Amsterdam

Ik vond mijn teksten te wollig, en vroeg Wendelien ernaar te kijken. Het is prettig als iemand van buiten je teksten checkt, want zelf zit je er zo in dat je bepaalde dingen niet goed meer ziet.
Redelijk snel na het aanpassen van de websiteteksten kreeg ik meer telefoontjes. Dat viel me echt op. Dat is fijn, want telefonisch kun je mensen die nog twijfelen over de streep trekken.

Berend Wempe

Salonware

Voor mijn website schakelde ik TekstOnline in. Wendelien kan goed luisteren, en stelt vragen die je eigen denkproces op gang brengen. Dat kwam goed uit want ik was over heel veel dingen nog aan het nadenken. De teksten zijn als het ware in mijn eigen taal geschreven, waardoor ze heel vertrouwd aanvoelen.

Annemiek Huisbrink

Wandelcompassie

Wendelien schreef jarenlang onze artikelen voor de Lifestyle Almere. Omdat we al een tijd samenwerkten kon ze goed inschatten hoe ik het wil hebben. Wendelien levert nooit zomaar even snel een tekst aan. Ze gaat verder dan wat je vraagt, denkt echt met je mee. Die betrokkenheid stel ik bijzonder op prijs.

Marjan van Raaijen

Van Raaijen Hoveniers

TekstOnline werkte o.a. voor:

De Kunstlinie
Unixerius
Cliëntenbelang Amsterdam
Reumafonds
 Reis-idee
Hestia Home
 BG-net
Nationale Sportalliantie
J-ware ICT
Salonware
Copex
Regioplan Beleidsonderzoeksbureau
Peak-IT
Trim Slim
Van Raaijen Hoveniers
Veturo
Carter Business Development Services
CIZMO
I-traction
De Groene Reus
Amylion
Amnesty International
Wandelcompassie
SBBA

Bel me op 06-14260280, dan weten we vrij snel of er een klik is.

Lees meer over Wendelien

Share This