Klanten

 

direct naar
Klanten
Portfolio

Klantervaringen

Een professionele website was wat ik zocht, maar ik kreeg veel meer!

“Met de website die ik zelf gemaakt had, was ik niet tevreden. Het viel niet mee om teksten te schrijven en een aansprekende vormgeving te bedenken. Vandaar dat ik besloot om professionals in te schakelen. Wendelien en Barbara zien een website als onderdeel van de totale online marketing. Ze namen ruim de tijd voor een marketingconsult en gaven mijn nieuwe bedrijf een duidelijk profiel. Zij bedachten ‘financieel advies met zorg’. Nooit geweten dat een wervende site een tagline heeft!

Ze hielpen me ook met het formuleren van een overzichtelijk dienstenpakket. Ik ben heel blij met het eindresultaat en kan Wendelien en Barbara dan ook bij een ieder aanbevelen!”

Fred Blom
[Resultaatgericht] , Dordrecht

De betrokkenheid van TekstOnline stel ik bijzonder op prijs.

“Wendelien schrijft onze digitale nieuwsbrief, en onze artikelen voor de Lifestyle Almere. Omdat we al een tijd samenwerken kan ze goed inschatten hoe ik het wil hebben. Wendelien levert nooit zomaar even snel een tekst aan. Ze gaat verder dan wat je vraagt, denkt echt met je mee. Die betrokkenheid stel ik bijzonder op prijs.

Laatst vroeg ik haar om de aanbiedingsbrief bij ons relatiegeschenk te schrijven. Is het haar verdorie wéér gelukt om iets te maken dat niet standaard is. Al onze relaties sturen ons rond Kerst clichés zoals ‘dank voor het vertrouwen in het afgelopen jaar, en we hopen u volgend jaar weer van dienst te kunnen zijn’. Dan denk ik ‘bah, kun je niet iets originelers verzinnen?’ Van ons ontvangen ze een brief die anders is, met een persoonlijke touch. Ik twijfelde eerst nog over een bepaalde passage, maar Wendelien overtuigde me van de meerwaarde ervan. Nu ben ik er hartstikke blij mee. Helemaal goed!”

Marjan van Raaijen
Van Raaijen Hoveniers, Almere

 

In één woord: WOW!

“Ik was zelf begonnen met tekst voor mijn website. Maar ook na hulp van familie en bekenden,  kwam ik er niet uit. Het moest gewoon goed zijn. Via via kwam ik bij TekstOnline terecht.

Ik ben ongelooflijk blij met de tekst. Doordat Wendelien bleef doorvragen, is het een heel persoonlijke website geworden, die me onderscheidt van anderen. Wendelien raakt precies de kern wie ik ben.”

Marcel van Asperen
Pontifix, Almere

 

Klanten

BG-Net
Cliëntenbelang Amsterdam
DW-groep
Hestia Home
JR-ware
Kunstlinie
Nationale Sportalliantie
Regioplan
Reumafonds
Resultaatgericht
Pontifix
Reis-idee
Total Sound Reinforcement
Van Raaijen Hoveniers
Volkerink Advies
Welzijnswijs

Portfolio

 

Webteksten
Reis-idee
tips en service op maat

Resultaatgericht
financieel gezond met zorg

Hestia Home
zakelijke woningverhuur met aandacht
Welzijnswijs
bijscholing in de ouderenzorg
Focus
gezinscoaching & kindertherapie

E-mailnieuwsbrieven

Van Raaijen Hoveniers
Lentenieuwsbrief

Whitepapers
J-ware ICT
Bent u de MKB-er die 10 vinkjes kan zetten?

Magazines

Lifestyle Almere, Almeerse glossy
Landelijk wonen op een modern landgoed

Lourens, lifestyle kwartaalblad
Tijd voor de tuin


Brochures

De Kunstlinie
Cursusbrochure
Unixerius
brochure beveiliging van ICT-netwerken

Communicatieve ondersteuning

DW-facilitygroep, bedrijfsteksten herschrijven
Cliëntenbelang Amsterdam, nieuwsbrieven schrijven
Reumafonds, persberichten voor de lokale collectecampagne
Regioplan Beleidsonderzoeksbureau, nieuwsbrieven redigeren
CIZMO, bedrijfsteksten herschrijven

 

 

 

 

 

 

 

 

Over TekstOnline

TekstOnline helpt ZZP-ers en non-profitorganisaties om hun zakelijke teksten te verbeteren.

TekstOnline is opgericht door tekstschrijver/bedrijfsjournalist Wendelien Vos. Klanten omschrijven haar teksten als puntig, prettig leesbaar en to-the-point.

Drie redenen om uw webteksten te laten herschrijven

1. Stel de bouw van een hele nieuwe site nog een paar jaar uit.
2. Neem onmiddellijk een voorsprong op uw concurrenten.
3. Speel in op de laatste wijzigingen van Google.

Wilt u mij spreken?

036.545.2998
06.1426.0280
wendelien[at]TekstOnline[punt]nl